Relaxen, iedereen heeft het zo op zijn tijd nodig. Wat is nou lekkerder dan om na een lange dag op werk of op de studie even lekker languit te gaan liggen? En zeker in de zomer willen we goed gebruik maken van deze fijne momentjes. Met het lekkere weer is er natuurlijk geen betere plek dan de tuin om te gaan relaxen. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw tuin klaar is voor de zomer en voor het relaxen? Wij geven je wat tips!

Loungebank en stoelen

Wat natuurlijk het allerbelangrijkste is, is de loungebank of fijne stoelen. Het zitgedeelte in de tuin is cruciaal voor jou relax momentje. Gelukkig zie je tegenwoordig geen enkele tuin meer zonder een goede loungebank met kussens. In je tuin moet je lekker kunnen liggen en vooral: ruimte genoeg hebben. Daarom is het investeren in een loungebank zeker een must. Het is tijdloos, geniet je elke zomer weer opnieuw van en hoef je ook echt niet om het jaar te vervangen. Denk van tevoren na hoeveel plek je hebt in je tuin, hoe groot je loungebank kan zijn en waar je hem gaat neerzetten. Het is overigens wel fijn om af te kunnen wisselen van zon en schaduw. Zo’n grote loungebank wekt nou eenmaal soms wat dutjes op en het is niet de bedoeling dat je straks levend ligt te verbranden in de zon. Maar dutjes zijn zeker toegestaan!

Jacuzzi en bubbelbad

Dit is niet voor iedereen een mogelijkheid en misschien zelfs wel een overbodige luxe. Maar het grote voordeel van de tijd waarin we nu leven: er zijn andere mogelijkheden. Het is misschien even een investering, maar als je het er voor over hebt, waarom niet?

Intex zwembad

Net zoals de jacuzzi en een bubbelbad: er is een andere mogelijkheid. We begrijpen allemaal dat een ingebouwd zwembad niet voor iedereen kan en dat dit zeker een luxe is waar je er gelukkig mee mag zijn als dat kan. Toch is er een goedkopere variant waar je net zo erg van kan genieten en net zo gelukkig mee mag zijn. Een budget versie voorbeeld is een intex zwembad. Je zou dit kunnen vergelijken met een opzetbaar zwembad, maar dan met toch nog een extra stukje luxe. Een intex zwembad zal je de verkoeling geven waar je soms wel naar verlangt met ons Nederlandse zonnetje. Ook voor de kids of voor visite is dit heerlijk. Denk aan een gezellige vrijdagavond met vrienden, glaasje wijn erbij en relaxen maar.