Heb jij al een nieuwe garderobe voor de zomer? Of mis jij nog het een en ander. Ben je nog op zoek naar een nieuwe bikini, misschien een broek, of zit jij te kijken welk paar schoenen van Waldlaeufer jij graag wilt hebben? Misschien heb jij alles al wel in huis, misschien maak je je daar nog helemaal geen zorgen over. Maar hoe dan ook, de zomer zit er aan te komen, en dan is het nog de vraag of jij er klaar voor bent?
Waldlaeufer

De kast weer vol

Sommige mensen hebben hun kleding voor warm weer en voor koud weer apart, omdat het overzichtelijker is, of omdat het gewoon niet allemaal in de kast past. Wat de reden ook is, het is wel een handig systeem. Heb jij de kast alweer volhangen met kleding voor het warme weer? Of vind jij het daar nog een beetje te koud voor? Het weer is immers nog heel wisselend. Maar misschien kan jij wel tegen een beetje kou en wil je gewoon graag je nieuwe kleding aan. Je koopt het immers niet voor niets, toch? Dan is het ook leuk om het aan te trekken. Net als je nieuwe Waldlaeufer schoenen!

En wat dacht je van de tuin

Niet alleen jijzelf moet zomer klaar zijn, maar bijvoorbeeld ook de tuin. Veel mensen eten in de zomer buiten, en ook veel mensen barbecue├źn wel eens. Het minste wat je dan kan doen is zorgen dat je tuin daar een beetje netjes voor is. Het hoeft natuurlijk niet een heel spektakel te zijn, tenzij dat jouw ding is. Maar je kan het wel een beetje opknappen. Het is toch veel leuker als er hier en daar wat nieuwe bloemen staan en als het er allemaal weer een beetje netjes en verzorgd uitziet?

Het is al sneller dan je denkt

De tijd gaat snel, dat is heel vaak zo. Dus als je te lang wacht met voorbereiden, tja, dan staat de zon alweer hoog aan de hemel te schijnen. Dus ben jij al klaar om de korte broeken weer tevoorschijn te halen? Of moet jij eerst even de stad in om een nieuw paar uit te zoeken. En hoe zit het met de tuin? Is die alweer klaar voor de ogen van je vrienden en familie die langskomen om te blijven eten? Of moet je daar ook nog het een en ander aan veranderen? Het is al zomer voordat je het weet, begin dus niet te laat.