Veel van ons zullen ongetwijfeld in het bezit zijn van een Iphone. Dit is niet zo gek, want het is één van de meest verkochte smartphones ter wereld. Apple heeft in de 21e eeuw een enorme opmars gemaakt in de telefoon branche. Helaas kunnen we ook constateren dat de schermen van deze telefoons vaak erg fragiel blijken te zijn. De barsten in de schermen worden haast karakteristiek. Dat is natuurlijk een beetje gek, want we betalen een flinke soms geld voor deze telefoons. Wat tegenwoordig toch veelal het geval is, is dat de schermen steeds beter worden. Ik vertel je in mijn blog meer over een smartphone reparatie. In het specifiek ga ik het dan hebben over mijn eigen Iphone 6 reparatie.

De verbetering van de schermen

Het tijdperk van de touchscreens, we zijn er allemaal erg blij mee. Echter wordt de bovenste laag van een touchscreen beschermd door een glasplaatje. Om de telefoons zo dun mogelijk te houden is het touchscreen verworven met de andere twee onderdelen van het scherm. Een barst in het glas betekent dan ook dat het volledige scherm vervangen moet worden. Mijn Iphone 6 reparatie bestond ook uit een dergelijk probleem. We kunnen ongeveer wel stellen dat de Iphone 6 een klein beetje midden in de revolutie van de schermen zit. Vanaf dat moment werd de kwaliteit beter en zat er niet direct een barst in je scherm als je deze laat vallen. We zijn allemaal erg onhandig, dus dat gebeurt regelmatig. Ondanks dat de schermen verbeteren, is het nog steeds een kwetsbaar apparaat.

Een Iphone 6 reparatie laten uitvoeren is helemaal niet zo moeilijk

Als je aan het winkelen bent kan je vrij eenvoudig een Iphone 6 reparatie laten uitvoeren. Een prachtige winkel in winkelcentra in de omgeving van Den Haag is de plek waar je moet wezen. Terwijl jij je andere boodschappen aan het doen bent kan er gewoon een reparatie voor je uitgevoerd worden. Ondanks dat het volledige scherm vervangen moet worden, is de totale reparatie niet zo heel lang. Vaak loop je binnen een uurtje alweer de deur uit, met een scherm zo goed als nieuw. Een kleine moeite dus.

Heb jij ook behoefte aan een reparatie? Twijfel dan niet om te gaan, want je wil toch niet met een barst in je scherm blijven rondlopen? Dat ziet er niet uit en het is niet goed voor de kwaliteit van je smartphone. Loop dus snel even langs als je aan het winkelen bent.