Quick Step Laminaat bestel je bij De Laminaat Expert!

Laminaat is mateloos populair in Nederland. En dat is heel logisch. Laminaat is namelijk te verkrijgen in heel veel varianten, het is ontzettend makkelijk in onderhoud en de prijs is ook nog eens heel vriendelijk. De Laminaat Expert heeft nu ook Quick Step Laminaat. Je kunt dat Quick Step Laminaat komen bekijken in de showroom in Zwijndrecht, maar je kunt ook gewoon online een offerte aanvragen. Omdat het op de pc, tablet of je telefoon nog wel eens lastig kan zijn om de precieze kleur van het laminaat te zien, kun je ook laminaatsamples aanvragen. Je krijgt dan een stukje Quick Step Laminaat thuisbezorgd zodat je goed kunt inschatten wat de kleur voor jouw huis doet.

Quick Step Laminaat is van zeer hoogwaardige kwaliteit

Als je het over laminaat hebt, dan heb je het over Quick Step Laminaat. Dit is laminaat dat nog beter, harder en meer gevarieerd dan welke andere laminaatsoort dan ook. Je kunt dit laminaat zelf leggen of het laten leggen door de experts van De Laminaat Expert. De prijzen zullen je zeker meevallen. Een voorbeeld: kies je een laminaat uit de CREO-lijn? Dan ben je, inclusief leveren, leggen en afwerking maar € 29,95 per vierkante meter kwijt. Daar zitten dan ook de ondervloer en de plinten bij in. Je krijgt 20 jaar garantie op het Quick Step Laminaat en ook nog eens 3 jaar garantie op het legwerk. Daar kun je zelf haast niet voor aan de gang!

Laat De Laminaat Expert jouw vloer tot in de puntjes verzorgen

Zeker wanneer je druk bent met verbouwen en/of opknappen van je huis, heb je ook nog wel wat anders aan je hoofd dan de vloer te moeten leggen. Oké, het kan natuurlijk zijn dat je het een fijne klus vindt, maar in veruit de meeste gevallen kiezen mensen er toch voor om het laminaat te laten leggen door de professional. Je hebt dan zelf tijd om op zoek te gaan naar behang, verf en meubels.

Vraag je offerte online aan

Als je je vloer hebt gekozen, kun je een offerte aanvragen, ook dit doe je gewoon online. Bij deze offerteaanvraag kun je aangeven om hoeveel vierkante meter het gaat, wat voor soort ondervloer je nodig hebt en of je de vloer inclusief of exclusief leggen wilt. Je kunt er zelfs een plattegrond of foto's van de kamers bijvoegen om zo de meest precieze offerte te krijgen. Het Quick Step Laminaat zal al snel geleverd en/of gelegd worden. Jij kunt dan (weer) lekker wonen!

Geef een reactie