Vandaag gaan we een vrij bekend merk in de aandacht zetten! Namelijk het merk ‘tommy hilfiger‘. Dit merk staat bekend om onder andere zijn blauw-wit-rode logo. Ik denk dat dit idee komt van de Nederlandse vlag. Het merk mag dan wel iets duurder zijn dan gemiddeld, maar is nog steeds betaalbaar en komt vrij met een hoop kwaliteit. Ik wil graag 3 kledingstukken onder de aandacht brengen. Deze hebben mijn voorkeur en een aantal van die items wil ik zelf ook graag nog een keer kopen. Echter wel pas als ik weer wat geld heb op mijn bankrekening.

‘Grey Hoodie’

Ik zal beginnen met de vesten, ofwel, de hoodies. Ik houd ontzettend veel van vesten in alle soorten en maten en dit is voornamelijk door een hoog comfort gehalte. Deze vind ik er ook weer ontzettend comfortabel uitzien. Daarnaast staat het tommy hilfiger logo er ook subtiel op. Ze zeggen dat het materiaal uit 100% katoen bestaat. Dit wil zeggen dat het lekker zacht aanvoelt en voor personen zoals ik is dat wel zo fijn. Ik ben namelijk ontzettend gevoelig voor prikkende en kriebelende materialen zoals wol. Ook synthetische stoffen ervaar ik vaak negatief, al komt dit meer doordat ik het over het algemeen snel warm heb en dit een goed stof is om je warm te houden. Denk bijvoorbeeld aan een fleece vest. Officieel is het herenkleding, maar ik vind persoonlijke dat beide seksen dit kunnen dragen.

‘Plateauslipper Zwart’

Alle dames opgelet! Dit is weer een ander model slippers en zijn dikker van zool, vandaar het woord ‘plateau’. Ik vind dit een interessant product en zou het misschien zelf wel willen aanschaffen. De meeste slippers lopen niet heel stevig uit mijn ervaring en dit type slipper ziet er in mijn ogen steviger uit. Niet alleen door de dikkere zool, maar juist in het geheel. De verbinding bij het gebied van de tenen ziet er voor mij sterker uit en geeft me tevens het gevoel dat je er prima een lekker avondwandelingetje kan maken in de zomer.

‘Tjw summer off shoulder top blauw’

Dit vind ik persoonlijk een heel leuk item! Het blauw-witte patroon geeft een zomerse sfeer naar mijn idee en doet me denken aan zeilen. Dat het langs je schouders gaat vind ik ook heel mooi en elegant. Dit zal ik snel kiezen wanneer ik weer ga winkelen. Dit is misschien dan wel iets waarvan ik denk dat alleen dames het willen dragen en dus niet unisex kleding is.