Je leest er steeds meer over, hoe je je huis het beste kan beschermen tegen inbraak. En nu is het wel zo, als ze echt binnen komen dan gebeurt dat wel. Hoe stom dat ook klinkt. Maar hoe kan je toch nog een beetje zorgen dat ze tegen worden gehouden.

Je hebt tegenwoordig verschillende camera’s die ervoor zorgen dat je vanaf een afstand jouw huis in de gaten kan houden en zo kan zien of er iemand in de buurt, of in jouw huis is. Maar of dat jou zo’n fijn gevoel geeft wanneer je een fijn avondje uit eten bent met vrienden. Dan ben je alsnog erg veel bezig met wat er bij jouw huis gebeurt. Al helemaal wanneer je er meldingen over krijgt. Super vervelend eigenlijk, maar toch, je blijft er mee bezig op dat moment.

Maar hoe kan je dan jouw huis beveiligen, zonder dat je jouw huis kan beveiligen, zonder dat je er teveel mee bezig bent? Er zijn verschillende mogelijkheden hiervoor.

Een mistgenerator.

Ja een mistgenerator, misschien heb je er nog niet veel over gehoord. Maar het kan jouw huis wel beschermen. Het is wel zo dat de inbrekers eerst in huis moeten zijn voordat het effect heeft. Maar wat doet een mistgenerator eigenlijk? Het zorgt ervoor, dat wanneer de inbrekers binnen zijn, het huis binnen enkele seconden gevuld wordt met mist. De mist is zo dik dat het zicht wordt beperkt tot 30 centimeter. En we weten allemaal dat dat niet heel erg veel is. Je kan maar een lullige liniaal ver kijken, en je kan geen stap zetten natuurlijk wanneer je niet ziet waar je heen gaat. Het is een handig middel, ook omdat je het kan koppelen dat er zo gelijk een melding wordt gemaakt. Het is een van de oplossingen om te doen om jouw huis te beschermen

Een alarm.

Een ander middel, waar iedereen eigenlijk wel mee bekend is, is het al oude alarm natuurlijk. Het is een algemeen bekend middel om jouw huis te beschermen, maar het zorgt er wel voor, dat wanneer het alarm afgaat, de inbrekers wel gelijk worden afgeschrikt. En alarmen komen natuurlijk in verschillende vormen en maten. Dus hier kan je ook kijken wat jij fijn vindt natuurlijk.

Dus wil dit zijn al twee tips om jouw huis te beveiligen. En misschien wel de derde tip is een waakhond. Niet iedereen is namelijk fan van een grote gemene hond die op je af komt rennen.