Vorige week was mijn vriendin jarig. Ze werd vijfentwintig jaar oud, een kwart eeuw! Genoeg reden om een groot feest te geven. Het leukste leek mij het als ze niet wist dat ze een feestje krijgt. Ze houdt er niet echt van om in het middelpunt van de aandacht te staan, dus het werd een surprise party. Waar ze wel heel erg van houdt is muziek. Een geluidsinstallatie huren leek me daarom een goed idee. Zo konden we de hele avond lekker goede kwaliteit muziek draaien. Hierover vertel ik meer in deze blog, veel leesplezier!

De focus op muziek met een geluidsinstallatie huren

Zoals ik al zei houdt mijn vriendin er niet echt van om in het middelpunt van de aandacht te staan. Zelf slaat ze dan ook vaak verjaardagen over. Dit vinden haar vrienden echter heel jammer, want die houden zelf allemaal wel van een groot feest geven! Omdat ze dus nu 25 werd, dacht ik dat het een goed idee was om dan maar een verrassingsfeest te organiseren voor haar. Het was dus wel de bedoeling dat in dat feest de aandacht maar eventjes op haar gericht zou zijn, en dat het vooral verder een lekker feestje zou worden. Mijn vriendin is erg muzikaal, dus als we het bij veel dansen zouden houden zou het een perfect feest zijn! Ook zijn we wel eens naar een karaoke bar geweest, en in een van zulke barren is onze liefde zelfs ontstaan! Het leek me daarom fantastisch om ook een karaoke set te huren. Met twee geluidsinstallaties huren, een grote en een kleine, was er muziek voor de hele avond en een specifiek ingerichte karaoke hoek.

Mijn vriendin toch nog even in de spotlights

Het feest was een grote verrassing voor mijn vriendin, maar ze vond het geweldig! De hele avond liep ze met een enorme lach rond. Om haar toch nog even in de spotlights te zetten heb ik samen met haar zus onze laatste grap gezongen tijdens karaoke. We hebben het liedje Africa van Toto gezongen met een speciaal geoefende uitvoering. Voor buitenstaanders die dit lezen klinkt het gek, maar het was echt ontzettend grappig! De perfecte manier om haar wel even in de spotlights te zetten zonder dat ze zich ongemakkelijk voelt!

De karaoke was vooral een hit, en verder is er gewoon heerlijk gedanst! Mijn vriendin zei dat het haar leukste verjaardagsfeest ooit was! Dankzij een geluidsinstallatie huren was het feest zo’n groot succes, gelukkig maar!