Wanneer je onder de douche staat dan wil je natuurlijk dat het water en het zeep snel wegspoelt. Het is vervelend als dat niet zo is, want dan vult de douchebak misschien wel op. En als je geen douchebak hebt lekt het misschien zelfs de badkamer in. Wanneer je een doucheputje hebt dan is de kans groter dat het water langer blijft liggen omdat deze kleiner is dan een douchegoot. Als je hier dan ook last van hebt is het misschien wel een goed idee om voor een douchegoot te kiezen en dag te zeggen tegen het doucheputje. Dan heb je er geen last meer van dat het water en zeep te lang blijft liggen en kan jij gewoon rustig douchen.

Af en toe wat veranderen

Zelfs als iets niet stuk is wil dat niet zeggen dat je niet af en toe eens wat veranderen kunt. Je wilt toch immers niet ergens mee lopen wat het nog wel doet maar erg slecht terwijl er al een betaalbare andere optie voor is? Dat zou dan toch juist zonde zijn. Dus als jij af en toe eens een aanpassing wilt maken aan je badkamer of zelfs een ander deel van je huis, dan is dat toch prima. Als er iets makkelijker kan dan is het toch juist zonde als we dat niet doen.
Douchegoot

Alles blijft verbeteren

Of het nu zoiets kleins is als een douchegoot of een hele grote verandering dat heel veel verschil maakt voor de wereld. Alles blijft nu eenmaal veranderen en verbeteren. Soms zijn het kleine dingetjes en soms grote. Maar zelfs de kleine dingen kunnen een groot verschil maken, dat is dus ook wel duidelijk. Dus als jij eens iets aan moet passen om het verschil te maken, dan doe je dat toch lekker. Als het in je budget zit en je wilt het graag verbeteren dan is er dus ook geen reden om het niet te doen!

Dus kies gewoon voor de douchegoot

Dus als jij dat doucheputje echt vervelend vindt omdat het water steeds maar blijft liggen, dan kan je dus gewoon kiezen om deze te vervangen. Er hoeft niet eerst iets stuk te gaan voordat je er wat aan kan doen. Soms is het ook gewoon een goed idee om iets te vervangen omdat het makkelijker of beter kan. Dat is toch niet zo heel gek? Dus kies voor die douchegoot en laat dat vervelende doucheputje achter.