De zomer komt steeds dichterbij. We zitten al in mei en de tijd vliegt als nooit te voren. We hebben geen tijd om even op adem te komen want voor we het weten is de zomer alweer voorbij. Ik kan me niet goed herinneren wanneer de laatste keer was dat ik echt een goed besef van de tijd had. Voor mijn gevoel knipper ik met mijn ogen en is er alweer een maand voorbij. Het voordeel daarvan is wel weer dat het zo de tijd voor vakantie is en je met je billen in het zand kan chillen. Of welke andere locatie dan ook als je geen strand lief hebber bent. Want ja die zitten er ook tussen, heel stiekem ben ik dat zelf. Maar toch heeft het strand iets. Maar daar wilde ik het eigenlijk niet over hebben. Want dan dwaal ik wel erg snel af naar de reizen die ik gepland heb of juist wil gaan plannen. Want ja reizen is wel een van mijn favoriete activiteiten. Maar om terug te komen op het onderwerp. Ben je al klaar voor de zomer?

Klaar of niet, de zomer komt eraan.

De periode van korte broeken, shirts met korte mouwen en een terrasje pakken midden in de zon. De zonnestralen die dan op jouw gezicht neer komen en een warme gloed geven. Ja dat is toch heerlijk?! Een lekker koud biertje, wijntje of Gin Tonic in de hand en jouw dag kan eigenlijk niet meer stuk. De grote lente schoonmaak is al geweest in jouw huis dus daar hoef je je ook geen zorgen meer over te maken. Maar waar moet jij dan nog wel aan denken?
Ja de nieuwe garderobe. Want iedereen wilt zich wel eens hullen in een nieuwe broek of shirt.

Nieuwe herenkleding in aantocht.

Kijk voor vrouwen kan je vele opties winkelen om jouw nieuwe garderobe aan te vullen. Maar de mannen onder ons moeten we natuurlijk niet vergeten leuk aan te kleden. Het is toch een fijn gevoel om een geheel nieuwe garderobe te hebben. Je kan er natuurlijk een gezellig dagje voor uit trekken om jezelf te verwennen met een hele nieuwe garderobe en opzoek te gaan naar herenkleding. En ik weet zeker. Dat ook jij helemaal gaat slagen in het vinden van de juiste herenkleding.

Het vergt soms wat geduld, wat tijd en vooral wat geld. Maar dan maak jij straks helemaal de blits in jouw nieuwe garderobe.