De temperatuur loopt langzaam op en de dagen worden langer. Dat betekent dat het voorjaar weer is begonnen. Een goede reden om je kledingkast weer eens te voorzien van een grote opruim beurt. Waarschijnlijk hangen of liggen er nog genoeg kledingitems die jij niet meer draagt zoals dat oude paar afgetrapte sneakers. In dit blog 5 Vai vai schoenen die jouw look dit voorjaar helemaal afmaken.

Een sneaker met een printje

Sneakers kunnen natuurlijk altijd maar stap eens uit je comfortzone. Wat dacht je bijvoorbeeld van sneakers met een printje? Of nog beter, sneakers met een dierenprintje?! De dierenprint is nog steeds helemaal in en wordt ook steeds meer teruggezien bij de schoenen. Zo heeft Vai vai bijvoorbeeld ontzettend toffe sneakers met zebra- of slangenprint. Die moet je toch gewoon hebben?

Sandalen met een flinke zool

De tempratuur loopt langzaam op en dat betekent ook dat we langzaam naar de zomerse kleding toe gaan. Daar hoort een paard sandalen natuurlijk sowieso bij. Vai vai heeft verschillende toffe sandalen met een flinke zool want ook dat is nog steeds helemaal in. Wat dacht je bijvoorbeeld wat sandalen met een oranje band en een touwzool van maar liefst 7,5 cm? Wie wordt daar nou niet gelukkig van?

De stoere (biker)boots

Nog zo’n item dat je eigenlijk in je kledingkast moet hebben staan… een paar boots. Of het nu bikerboots zijn of gewoon boots maakt eigenlijk niet uit. Deze schoenen kun je met alles matchen. Of je ze nu draagt onder je lievelings jeans of onder een jurkje, boots komen altijd goed tot hun recht en geven jouw outfit net die stoere touch.

Tijdloze enkellaarsjes

Wil je toch een iets klassiekere en nettere look? Dan zijn enkellaarsjes de schoenen die je zoekt! Vai vai heeft enkellaarsjes in een klassieke uitvoering voor ook met een speelse touch. Wat dacht je bijvoorbeeld van ritsen aan twee kanten of fransjes die je laarsjes een hele andere uitstraling geven. Wij zijn in ieder geval grote fan van deze beauty’s.

Schattige loafers

Ook een paar loafer kunnen altijd. Zeker voor de warme dagen zijn deze schoenen zeer perfect. Draag ze onder je jurkje of rokje voor een hele lieve en schattige look. Vai vai heeft een paar ontzettend leuke roze loafers met een kwastje aan de voorkant. Daarnaast zijn deze schoenen voorzien van een suede neus die de schoen helemaal afmaken.
Dit zijn natuurlijk maar een paar items uit de hele collectie van Vai vai schoenen. Heb je al wat leuks gevonden of ben je nieuwsgierig geworden naar de rest van de collectie? Neem dan snel een kijkje op de website!