Automatische rittenregistratie met behulp van een volgsysteem voor de auto

Als ondernemer kan een nauwkeurige rittenregistratie van belang zijn. Dit bijvoorbeeld op het moment dat je beschikt over een bedrijfsauto, maar deze niet wilt gebruiken voor privédoeleinden. Wanneer dit het geval is, is het belangrijk dat je niet meer dan 500 privékilometers rijdt met je bedrijfsauto. Om dit aan te kunnen tonen kan een volgsysteem voor de auto je een uitkomst bieden. Zo’n volgsysteem registreert de ritten die je rijdt met je bedrijfsauto nauwkeurig. Dit zodat er geen discussie kan ontstaan met de belastingdienst over het al dan niet privé gebruiken van je bedrijfsauto. Daarnaast kan zo’n volgsysteem voor de auto ook een uitkomst bieden op het moment dat je werkzaam bent als ondernemer binnen de transportsector.

De transportsector

Als ondernemer binnen de transportsector beschik je vaak over een heel wagenpark. Dit wagenpark wordt dagelijks gebruikt door verschillende werknemers die je in dienst hebt. Het is belangrijk dat je dit wagenpark uitrust met een volgsysteem voor de auto. Dit zodat je met behulp van dit systeem kunt communiceren met je werknemers. Zo kun je bijvoorbeeld zien wanneer je werknemers in de file staan en dus niet op tijd bij klanten aankomen. Dit zodat je hierover contact op kunt nemen met de desbetreffende klanten. Ook kun je gemakkelijk met behulp van zo’n volgsysteem werkopdrachten sturen naar je werknemers. Dit bijvoorbeeld omdat er een groot aantal pakketten klaarstaat bij een postkantoor die opgehaald moeten worden. Ook kun je gemakkelijk controleren of de werkzaamheden binnen je transportbedrijf efficiënt uitgevoerd worden. Het is namelijk niet de bedoeling dat je werknemers dubbele pauzes nemen. Ook dit kun je gemakkelijk controleren met behulp van zo’n volgsysteem voor de auto.

Volgsysteem

Een volgsysteem voor de auto kan je dus als ondernemer verschillende uitkomsten bieden. Het is namelijk belangrijk dat je op de hoogte bent van de ritten die je werknemers afleggen en dat je je werknemers op basis van hun uitgevoerde werkzaamheden kunt uitbetalen. Wanneer je werknemers bijvoorbeeld overuren draaien als gevolg van drukte of filevorming, kun je dit eenvoudig nagaan met behulp van het volgsysteem. Hierdoor worden discussies hieromtrent met je werknemers verleden tijd. Wanneer je dus ondernemer bent binnen bijvoorbeeld de transportsector, is het aan te raden om een volgsysteem voor de auto in je wagenpark te laten plaatsen. Dit zodat je te allen tijde kunt beschikken over belangrijke en relevante informatie.

Geef een reactie