Heb je een auto en gebruik je deze bijna nooit meer? Dan kan het slim zijn om je auto te verkopen. Want ook een auto die niet rijdt kost veel geld. Je zult evengoed wegenbelasting moeten betalen en ook het onderhoud en de verzekeringen gaan gewoon door. En wat denk je van de afschrijving? Nee, je auto verkopen is dan een beter idee. Je kunt dan, met het geld dat je voor de auto ontvangt een treinabonnement kopen of een goede fiets aanschaffen. Of allebei. Want je auto verkopen kan je nog best heel veel geld opleveren. Als je de auto maar via de juiste wegen verkoopt. Online is een prima optie. 

Online je auto verkopen is snel en veilig

Natuurlijk kun je proberen om via via je auto te verkopen. Maar krijg je er dan wel echt de juiste prijs voor? Wanneer je OSW inschakelt dan weet je zeker dat je een eerlijke prijs ontvangt voor jouw auto en ook dat de complete afhandeling volgens de regels gebeurt. Je kunt al in een paar minuten een offerte aanvragen. Dit doe je aan de hand van je kenteken. Je krijgt dan al snel een offerte in de mail. Ga je akkoord met deze offerte? Dan kun je de rest van de verkoop gaan regelen. Je auto verkopen zonder de deur uit te hoeven is wel zo gemakkelijk. De auto wordt bij je opgehaald. In ruil krijg je dan direct het vrijwaringsbewijs en het geld wordt direct overgemaakt.

Je ontvangt het geld erg snel

Of je nu je auto verkopen gaat of zelf motor verkopen wilt, het kan allemaal via deze site. Je hoeft er geen advertenties voor te maken. Niet af te wachten of kijkers komen opdagen en niet in de zenuwen te zitten wanneer er een proefrit wordt gemaakt. Alles wordt snel en vakkundig en, bovenal, veilig geregeld. Je ontvangt het geld snel en kunt daar weer andere zaken mee doen. Misschien een andere motor kopen?

Waarom verkopen mensen hun auto?

Heel veel mensen hebben de afgelopen twee jaar gedacht dat het niet zo lang zou duren voor ze weer naar hun werk moesten. Maar inmiddels is gebleken dat veel bedrijven mensen de keuze laten of ze weer op lokatie komen werken of toch thuis blijven. Wanneer je ervoor kiest om thuis te blijven, dan kun je wellicht wel zonder auto. En dat scheelt heel veel geld. Meetings doe je dan gewoon online of je pakt de trein.