De Honor smartphone wint de laatste jaren aan populariteit in ons land. Daarom willen we het merk van telefoons even in de kijker zetten en je wat meer inzicht geven in wat Honor zoal te bieden heeft voor gebruikers.

Honor is een dochterbedrijf van Huawei

De merknaam Huawei doet bij velen waarschijnlijk een belletje rinkelen. Huawei heeft dan ook een stevig marktaandeel in smartphones en wearables in België. Je kunt de televisie niet aanzetten zonder een Huawei reclamespot te zien voorbij komen. Ondanks de samenwerking tussen Huawei en Honor, blijft Honor toch een apart merk en hun productlijn staat helemaal op zichzelf.

Chinese innovatie

Honor is een Chinees bedrijf en de Honor smartphones zijn dan ook uitgerust met innovatieve Chinese technologie. In oktober 2014 begon het bedrijf met de uitbreiding van de verkoop in Europa en juni 2015 had Honor al voeten aan de grond in meer dan 70 verschillende landen. Deze opmars in populariteit is nog steeds bezig en Honor heeft al meermaals bewezen dat ze mooie en kwalitatieve producten aanleveren.

Kwaliteit voor een klein prijsje

De Honor lijn van Huawei heeft al meer dan eens een ‘flagship’ smartphone uitgebracht. Bovendien kosten een top smartphone van Honor slechts een fractie van de prijs van bijvoorbeeld een Samsung smartphone. Honor smartphones behoren tot de top middenklasse smartphones voor een voordelige prijs. Deze smartphones beschikken over de functionaliteit die op de meeste vlakken niet moet onderdoen voor de top smartphones van grotere en internationale merken.

Honor heeft ook wearables

Onder wearables verstaan we horloges en stappentellers. En Honor heeft reeds enkele van deze populaire gadgets op de markt gebracht. De Honor Band A2 is momenteel een interessante koop voor mensen die graag hun activiteiten in de gaten willen houden. Dit horloge heeft een groot aanraakscherm, een hartslagmeter, stappenteller en meer.

Grootste smartphone producent tegen het jaar 2020?

Het aanbod van Huawei en Honor smartphones wordt iedere maand groter. Daarmee wint het smartphone merk aan internationale bekendheid. Er wordt zelfs gefluisterd dat Huawei en Honor zo stevig groeien, dat ze tegen 2020 de grootste smartphone producent ter wereld zouden kunnen zijn. Of die voorspelling uitkomt, moeten we nog afwachten!

Een Honor smartphone kopen?

Als je nog twijfelt of Honor wel een goede keuze is bij het kopen van een nieuwe smartphone, dan kunnen we alvast met zekerheid zeggen dat je er geen vergissing mee begaat! Deze reeks van smartphones staat wereldwijd hoog aangeschreven en de duizenden gebruikersbeoordelingen die je online kunt terugvinden, beamen dit.

Gebruikers zijn heel tevreden over hun Honor telefoon en schrijven er dan ook lovend over.